Sida 1 av 1

Re: Båtåka igen då ;)

InläggPostat: mån 15 okt 2012, 21:28
av Staffan B
Lille pöjk ! Hur fort körde du ? :lol: Ska jag slänga ut en bogserlina ? :P

Re: Båtåka igen då ;)

InläggPostat: mån 15 okt 2012, 13:26
av Linkan
73 km/h = 39.41708 Knop. Vilken besvikelse det måste vara att inte ha nått upp till 40 Knop.... :lol:

Re: Båtåka igen då ;)

InläggPostat: lör 13 okt 2012, 19:30
av redbaron
Ja ni ser ut att ha haft en grymt fin dag....men grannarna runt Sandsjön måste fått "Lida", båtarna låter ju som svärmande insekter :lol:

Det är ju inte utan att man blir lite inspirerad att bygga en båt :!:

Bild

Film

InläggPostat: lör 13 okt 2012, 10:29
av Linkan

Re: Båtåka igen då ;)

InläggPostat: fre 12 okt 2012, 22:58
av Linkan
Staffan B skrev:STÄMNINGSFULLT VA ? :roll:


Mycket!

Re: Båtåka igen då ;)

InläggPostat: fre 12 okt 2012, 22:46
av Staffan B
Herejösses!! Den nedre bilden, ser ut som den bara hämtar lite vatten sedan upp igen. Bild Vill bara påpeka att det var 72.8 km ;)
Tjaa ! stranden på andra sidan hade någon flyttat närmare eller så hade jag glädjetårar på glasögonen så jag inte kunde se. :D Som tur var så bestod marken av sjögräs och div. andra strandnära växter, inga skador utom vattenintagsröret som släppte. Bild

Bild
Beviset ! :lol:

Bjuder även på några läckra bilder på TUNDERWAVE

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

STÄMNINGSFULLT VA ? :roll:

Båtåka igen då ;)

InläggPostat: fre 12 okt 2012, 22:03
av Linkan
En helt fantastisk eftermiddag vid Sandsjön, Lida! I stort sett helt vindstilla och riktigt varmt och skönt i solen! Eller var det bara varmt pga div strul med sura motorer, glödstift som inte glöder, kylslangar som lossnar, vatten som blir till land (hmm....), mm mm. Ja detta med att köra båt ställer stora krav på tålamod. Själv hade jag småstrul med en motor som vägrade gå för fullt för att så småningom inte gå alls.... men jag fick ändå kört en hel del och känner mig någorlunda nöjd!
Även Staffan hade en del bekymmer med en ny pipa på AVL , MEN när nålar och glödstift till slut ville samarbeta så bjöd den på ett par uppvisningar som hette duga! Med dryga 70km/h flög den fram över vattnet likt en ... eeh, ja, jag vet inte vad man ska jämföra med men herre jösses vad det gick!! Ruskigt roligt att se! Staffan verkade mycket nöjd med hur båten gick och jag förstår varför. Respect! Men Staffan, hur såg stranden på andra sidan sjön ut, jag glömde ju fråga det :D !
Några bilder:

Bild

Bild