Sida 1 av 2

Re: EXCALIBUR

InläggPostat: lör 11 okt 2014, 20:45
av Linkan
Hinner vi med att testa denna skönhet innan isen lägger sig? :D

Re: EXCALIBUR

InläggPostat: tis 21 jan 2014, 22:11
av Linkan
Som sagt, ser mycket fin ut! Jag passar mig ;) :)

Re: EXCALIBUR

InläggPostat: sön 19 jan 2014, 22:05
av Emil
Den med choklad på, riktigt snyggt Staffan!

Re: EXCALIBUR

InläggPostat: lör 18 jan 2014, 16:37
av Staffan B
Under veckan som gått så har jag fått lackat båten..
Bild
Första lacken, nej ser ut som en gammal BP tapp :x
Bild
Fick nya ideer..
Bild
Mask + blått.
Bild
och svart..
Bild
+ tillverkning dekaler..
Bild
= nästan färdig ;)
Passa dig Jonas :lol:

Re: EXCALIBUR

InläggPostat: mån 06 jan 2014, 22:40
av Staffan B
Äsch!! Jonas är före nu... ok, 520 klar så jag tog fram båten och slipade klar den i kväll. Skall lackas i veckan hoppas jag.
Bild
Nu skall man bara komma på hur den ska se ut. :|

Re: EXCALIBUR

InläggPostat: ons 31 jul 2013, 23:32
av Staffan B
Mellan alla husbyggen denna sommar tog jag mig lite tid att göra båten träfärdig. Började klä den med glasfiber ikväll. Blir klar någon gång .....
Bild
Bild
forsättn. följer

Re: EXCALIBUR

InläggPostat: ons 31 jul 2013, 16:12
av Powerhouse
Jag slipade inte men jag tvättade av med T-röd...men jag är mer bekant med lackning av lexan än "riktig" lack och jag var väl för ivrig gissar jag på.
Jodå, båten är allt provkörd 2 gånger men jag har inte vågat satsa fullgas än, sitter fortfarande och gör justering av COG, trimvinklar etc...inte heller är det första båtbygget så elen är jag mest hemma på.

Vore sköj om man kunde hitta lite folk att köra med helt klart

Re: EXCALIBUR

InläggPostat: ons 10 jul 2013, 22:43
av Staffan B
Tjena igen! Läste din tråd på pågående bygget, blir super :D Härliga detaljer i rumpan på den. Har du hunnit testa än ? Har dålig koll på det här med elmotorer, mitt första försök slutade med total utplåning av både motor och reglage efter 32 sekunder, överladdade kanske , bara blå rök som steg till skyn :? Lagren i motorn skar. Nåja, kommer väl fler tillfällen. När du skulle måla , tvättade du av båtskrovet ? Man använder ju ett slags släppmedel vid gjutningen. Brukar tvätta med aceton och sedan finslipa med 1200 papper innan lack. En undring bara :?: Var brukar ni köra någonstans? Är ju ofta problem att hitta ställen där folk inte badar eller blir störda av våra leksaker. Jag och Linkan tänkte göra ett försök på Lördag att köra lite om vi kommer loss från de vardagliga sysslorna. :roll: Går det få någon kontakt med dig ? Via mail eller så.. Ha det så länge.

Re: EXCALIBUR

InläggPostat: ons 10 jul 2013, 15:51
av Powerhouse
Nja, ställt bredvid dina så blir man ju själv bara deprimerad...Men jag har en förkärlek till en båtmodell som heter Traxxas Villain IV, men tycker att den var en lite för kort båt...så jag hittade en kille som kunde bredda och förlänga skrovet och allt samlas i denna tråden (annat forum)

Men nu är jag ute och jagar skaldelajer som pollare etc...vill ju anstänga mig att komma upp i din klass i alla fall 8-)

Re: EXCALIBUR

InläggPostat: mån 08 jul 2013, 19:31
av Staffan B
Kul! Står lite still just nu, allt för gott väder att sitta inne. Men det kommer säkert skitväder så man får göra den klar. Vad håller du på med för projekt ?? :D