Sida 1 av 1

Re: Kan man längta till hösten redan nu?

InläggPostat: ons 02 apr 2014, 21:49
av Staffan B
Kul Claes, ja det är djäkligt lätt att slinta på buyknappen men va fasen, man lever bara en gång :D Då har vi att vänta ett nytt projekt på sidan till hösten då ;)

Re: Kan man längta till hösten redan nu?

InläggPostat: ons 02 apr 2014, 17:51
av Claes W
Sålde för ett tag sedan en Decathlon (ARF) pga av att den var besvärlig att hantera i garaget o till/från fältet. Dock var det en jättetrevlig kärra att flyga så när jag hittade en träbyggsats till en likadan fast mindre, spv 225 cm, så slant jag på buy-knappen. Ska ha en bensinare på 20 - 25 cc i nosen o förhoppningsvis blir det premiär om något år - detta under förutsättning att hustrun inte lägger till allt för mycket på den i dag aktuella projektlistan.

Re: Kan man längta till hösten redan nu?

InläggPostat: tis 01 apr 2014, 21:46
av Staffan B
Hmmmm. En som blev nyfiken är den Gamle :twisted:

Kan man längta till hösten redan nu?

InläggPostat: tis 01 apr 2014, 21:24
av Claes W
Efter mycket om o men har jag fått tag på en riktig träbyggsats - så riktig att den till o med ska kläs med duk! Ska bli kul att hyvla lite balsa o känna doften av riktigt lim (dvs inte CA...) lådan får väl ligga till sig lite över sommaren men det kan väl inte vara långt kvar tills vi ställer om till vintertid???? Längtar till ögonblicket då jag ska nåla upp ritningen på byggbordet o börja leta efter lister, spryglar o andra trevliga detaljer. Ljusår ifrån mina senaste ARF-projekt